Saturday, May 14, 2011

Set Fire To The Rain

Set Fire To The Rain lyrics

I let it fall, my heart,
And as it fell, you rose to claim it,
It was dark and I was over,
Until you kissed my lips and you saved me,
My hands, they were strong, but my knees were far too weak,
To stand in your arms without falling to your feet,

But there's a side to you that I never knew, never knew,
All the things you'd say, they were never true, never true,
And the games you'd play, you would always win, always win,

But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried,
'Cause I heard it screaming out your name, your name,

When laying with you I could stay there,
Close my eyes, feel you here forever,
You and me together, nothing is better,

'Cause there's a side to you that I never knew, never knew,
All the things you'd say, they were never true, never true,
And the games you'd play, you would always win, always win,

But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried,
'Cause I heard it screaming out your name, your name
I set fire to the rain,
And I threw us into the flames,
Well, I felt something die,
'Cause I knew that that was the last time, the last time,

Sometimes I wake up by the door,
And heard you calling, must be waiting for you,
Even now when we're already over,
I can't help myself from looking for you,

I set fire to the rain,
Watched it pour as I touch your face,
Well, it burned while I cried,
'Cause I heard it screaming out your name, your name
I set fire to the rain,
And I threw us into the flames,
Well, I felt something die,
'Cause I knew that that was the last time, the last time, oh,
Oh, no,
Let it burn, oh,
Let it burn,
Let it burn.

Exam??? Merdeka!!!!!!!

Assalamualaikum semua, apa khabar sihat?

Dah lama tak update entry baru ngan update blog.

Maklum lah busy sikit tambah-tambah lagi duduk asrama,

lagi lah jarang update.

Lagipunnnnnnnnnnnn , tambah-tambah lagi dah dekat nak periksa pertengahan tahun.

Baru saja habis paper or exam, semalam….:)

Seronoknya, merdeka!!!!!!

Tapi, belum betul-betul merdeka lagi….

Ada lagi banyak exam….

PMR lagi SPM lagi…

Kalau dah lepas SPM baru betul-betul…..

MERDEKA!!!!!!!!!!



Doa kan lah aku mendapat keputusan yang cemerlangJ

Periksa first-first hari tuh dapat nombor 18 daripada 28…

Tak ‘A’ langsung pun…

Doa kan lah aku dapat banyak ‘A’ dan keputusan yang cemerlang dan baikJ



Tapi, yang sedih nya seekor kucing aku dah mati!!!!

Noti, dia kena patuk ngan ular….

Hari Sabtu (7 Mei 2011)

Sedih nya….

Sekarang si dak Taiko atau si dak  Mamak tuh dah besar gila

Bertambah lagi manja, kuat makan…

Dulu waktu ada Noti tak lah semanja nih, tak sebesar nih,

Tak lah sekuat makan macam nih…

Sekarang tinggal seekor jer jantan,

Itupun si dak Taiko tuh lah…

I miss you….Noti

Itupun kakak bagi tau aku waktu minggu lepas,

Aku tak balik minggu tuh, family aku datang jumpa atau melawat aku kat asrama…

Dah lama tuh baru kakak aku bagi tau….

NOTI!!!!!!!!

Rindu nya kat dia….



Periksa Alhamdulillah lah dapat buat dan jawab dengan okay, baik

dan dengan tenangJ

tapi, tak best nya dah lah tengah jawab exam….

Waktu tuh jugak lah aku selesema…!!!

Tak best, susah aku nak fikir..

Tambah-tambah lagi tengah jawab exam Bahasa Melayu Penulisan

dah lah tengah sakit kepala susah aku nak fikir…

aku main buat saja lah….

Bahasa German, aku cakap terus terang lah

susah punya tahap tak ingat dunia, tahap giga

pening kepala aku dibuatnya…

dah lah aku belum belajar tajuk family…

tapi, Frau Narma bagi bonus rasanya lah

markah ujian bahasa German aku hari tuh just 70%

mintak-mintak lah 75% ker, 80% ke atas ker

korang doa kan lah aku,

please, please, please………….!!!!!!!!


Dah lah time prep petang pukul 3.00 until 5.00

Aku tidur saja…

Tapi, ada satu hari tuh aku tak tidur waktu prep petang

Hari khamis hari tuh, sebab esok tuh sejarah

Then Pengetua saja datang nak tengok…

Tapi, lepas pengetua dah pergi aku tidur semula…

Mangantuk sebab baca Sejarah,

Yang si Anis elok still lagi baca sejarah

Aku cakap kat dia aku nak landing kejap..

Hari Isnin, Selasa, dan Rabu

Aku tidur sebab penat sangat…





Nasib baik, minggu nih balik tak bawak balik homework…

Kalau tak memang blogger atau blog aku jadi berhabuk, bersawang



Okay ituh sahaja lah yang aku nak cerita…

Korang tolong lah doa kan aku dapat keputusan yang elok, baik, cemerlang

dan apa-apa saja lah okay…

okay lah bui-bui

I miss you

Rindu korang…


pic from google image type 'study'


pic from google image type 'study'


pic from google image type 'study'


pic from google image type 'study'


pic from google image type 'study'

pic from google image type 'study'